Turktime

Binali Yıldırım: Bakan olabilirsiniz ancak size bakan bir kadın olmazsa hiçbir şey olamazsınız!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde anaokulu açılışına katılan Binali Yıldırım, "Bizler size okumayı yazmayı öğrettik, şimdi sıra sizde. Sizler bize bilgisayarı, interneti, e-devleti, sosyal medyayı öğreteceksiniz" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Binali Yıldırım:  Bakan olabilirsiniz ancak size bakan bir kadın olmazsa hiçbir şey olamazsınız!
Haberler / Siyaset
13 Mayıs 2022 Cuma 13:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletler Teşkilatı Aksakallılar Konsey Başkanı Binali Yıldırım, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde anaokulu açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, “Okullaşmada, eğitimde nereden nereye geldiğimizi zaten sizler yaşayarak görüyorsunuz” diyerek, şunları söyledi:

"SİZE BAKAN BİR KADIN OLMAZSA HİÇ BİR ŞEY OLAMAZSINIZ"

– Bugün üniversiteye erişimde yüzde 14'ten yüzde 45 seviyesine ulaştık. İlköğretim, ortaokul ve lisede yüzde 100'leri bulduk. ‘Bilgisayar alfabe, bilgi toplumu' diye bir kavramla meşgul oluyoruz. 2000'den sonra doğan çocuklar bambaşka bir alfabe ile eğitime başlıyor. O da bilgi toplumu üyesi olmaktır.

– Bilgisayar alfabesinde, gençler bizden bu konuda daha uzmanlar. Sizler bilgi çağında doğdunuz. Sizler bu manada yerli, bizler göçmeniz. Bizler size okumayı yazmayı öğrettik, şimdi sıra sizde. Sizler bize bilgisayarı, interneti, e-devleti, sosyal medyayı öğreteceksiniz. Bizde bilgi toplumunun bir ferdi olarak geri kalmayacağız.

Binali Yıldırım: Bakan olabilirsiniz ancak size bakan bir kadın olmazsa hiçbir şey olamazsınız.

İİŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime