Turktime

Beşiktaş'ın hedefinde Konyaspor'un yıldızı Bruno Paz var

Deneyimli teknik direktör Şenol Güneş ile gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Konyaspor'da forma giyen 25 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Bruno Paz'ı transfer listesine ekledi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ın hedefinde Konyaspor'un yıldızı Bruno Paz var
Haberler / Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen Beşiktaş, Konyaspor'da bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Bruno Paz ile ilgileniyor.

Şenol Güneş'in teknik direktörlük görevini devralmasıyla müthiş bir ivme yakalayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Beşiktaş, bu sezon Konyaspor'da forma giyen Bruno Paz ile ilgileniyor. Oyuncuya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre siyah-beyazlılar, bu sezon Sporting Lizbon'dan Anadolu temsilcisine gelen oyuncuyu listesine aldı.

Haberde Beşiktaş'ın pek çok farklı pozisyonda oynayabilecek bir isim aradığı belirtilirken, Angolalı futbolcunun sağ bek ve merkez orta saha pozisyonlarında aynı seviyede oynayabildiği bildirildi. Kartal'ın bu transfer için yakın zamanda yeşil-beyazlıların kapısını çalabileceği yorumları yapıldı.

Portekiz Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giyen ve Sporting Lizbon altyapısından yetişen 25 yaşındaki oyuncu daha sonrasında ise milli takım tercihini Angola'dan yana kullanmıştı.

GALATASARAY MAÇINDA DİKKATLERİ ÇEKTİ

Bruno Paz, bu sezon Konyaspor formasıyla 32 maça çıkarken, 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Ön libero pozisyonunda forma giyen oyuncu bu sezon takımının Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçta yaptığı 2 asistle dikkatleri üzerine çekmişti.

Başarılı oyuncunun sözleşmenin önümüzdeki sezon sona ereceği ve Beşiktaş'a olası bir transferinin kariyerini canlandırmak adına altın bir fırsat olabileceği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime