Turktime

Babası CHP’den oğlu AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Diş hekimi Hüseyin Serkan Ölmeztürk AK Parti Bursa milletvekili aday adayı olurken, babası Adnan Ölmeztürk ise CHP Erzincan milletvekili aday adayı oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Babası CHP’den oğlu AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu
Haberler / Güncel
25 Mart 2023 Cumartesi 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erzincan doğumlu diş hekimi Hüseyin Serkan Ölmeztürk siyasete hızlı bir giriş yaparak 28. dönem milletvekilliği için Ak Parti Bursa milletvekili aday adayı oldu. Babası Adnan Ölmeztürk de CHP Erzincan milletvekili aday adayı oldu. İki zıt partiden siyasete giriş yapan aile üyeleri arasında tatlı bir reakabet olduğunu belirten Serkan Ölmeztürk , Babam ile birlikte meclise girersek çok mutlu olurum.

ERDOĞAN 'IN  YANINDA OLMAK VATANIN MİLLETİN YANINDA OLMAKTIR

Siyasette doğru tarafın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bulunmak olduğunu söyleyen Serkan Ölmeztürk , Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çizdiği büyük projenin içerisinde yer almaktan mutluluk duyacağım .   Olması gereken yer Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmak. Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmak diye düşünüyorum .İnşallah Allah nasip eder ifadelerini kullandı. 

BABA ALEVİ ANNE LAZ

İki farklı kültür içerisinde büyüdüğünü ifade eden Serkan Ölmeztürk ,Babam Erzincanlı alevi, annem Rizeli laz . Baktığımız zaman kültürel yapı içerisinde bir mozağimiz var . Bize öncelikle öğretilen sevgi , insana dokunmak ve faydalı olmak . Mesleki alanda faydalı olduk. Şimdi ise mecliste inşallah siyasi konumumuz olursa yaparız. Babamın Erzincan 'da Cumhuriyet Halk Partisi 'nden aday adaylığını koyması ; benim de Bursa da Ak Parti'den adaylığımı koymam ister istemez farklılılk oluşturuyor. Bunlar işin cilvesi bizim göstereceğimiz saygısızlık değil de sadece düşüncelerimizi hoşgörü çevresinde anlatmak. Biz yolumuza devam edeceğiz şeklinde konuştu. 

ANNE HER İKİ TARAFADA DUACI

CHP'li eş ve Ak Partili oğlu arsında kalan annenin her iki tarafada dua ettiğini söyleyen Ölmeztürk,  Annem duacı . Bana ve babamla seçilirsek bir aileden iki koltuk temsil etmiş oluruz. Bu da şahsım adına mutluluk olur dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime