Turktime

Araç sahipleri dikkat! Benzine bu kez indirim geliyor

Piyasalarda yaşanan fiyat dalgalanmaları nedeniyle akaryakıt fiyatlarına art arda zam geldi. Akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından bir indirim haberi geldi. İşte güncel fiyat listesi...
ABONE OL
Abone Ol
Araç sahipleri dikkat! Benzine bu kez indirim geliyor
Haberler / Ekonomi
19 Mayıs 2022 Perşembe 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde neredeyse üç ay geride kalırken Avrupa ülkelerinin de aldığı yaptırım kararları sonrası enerji ve gıda krizinin yaşanmasına neden oluyor.

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, akaryakıt fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

BENZİNE BÜYÜK İNDİRİM
Benzine 17 Mayıs'ta 1 lira 68 kuruş zam gelmesinin ardından akaryakıt sektörüne yakın kaynaklar indirim geleceği bilgisini paylaştı. Genova Petrol Borsası'ndaki satışların hızlanması nedeniyle cuma gece yarısından sonra benzine 1 liranın üzerinde indirim bekleniyor.

MOTORİN, BENZİN VE LPG FİYATLARI
Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre:

İSTANBUL

Motorin litre fiyatı 22,09 TL liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 23,87 TL'den satılıyor. LPG'nin litresi ise 11,04 TL'den satılıyor.

ANKARA

Motorin litre fiyatı 22,17 TL liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 23,96 TL TL'den satılıyor. LPG'nin litresi ise 11,23 TL'den satılıyor.

İZMİR

Motorin litre fiyatı 22,14 TL liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 23,99 TL TL'den satılıyor. LPG'nin litresi ise 11,04 TL'den satılıyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime