Turktime

Ankara'da 'Bozok' rüzgarı: 3 Temmuz'a kadar açık olacak

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Kültür ve Sanat Günleri’nin açılışı Ankara Zafer Çarşısı’nda sanat, siyaset ve iş camiasını bir araya getirdi. Galeri, 3 Temmuz'a kadar açık olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Ankara'da 'Bozok' rüzgarı: 3 Temmuz'a kadar açık olacak
Haberler / Güncel
28 Haziran 2022 Salı 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) ,Kültür ve Sanat Günleri’nin açılışı Ankara Zafer Çarşısı’nda sanat, siyaset ve iş camiasını bir araya getirdi.

3 Temmuz’a kadar açık kalacak olan sanat sergisinde yer alan eserler  keman, saz ve gramafon dinletileri eşliğinde sergilenecek. 

Federasyon başkanı Mesut İBİŞ açılış konuşmasında Ankara’da yaşayan yazar, şair, ressam, heykeltıraş, gibi birçok Yozgatlı sanatçıyı kültür ve sanat etkinliğinde sanatseverlerle bir araya getirmenin gururunu yaşadıklarını ve bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini ifade etti.

Açılışın onur konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent KUŞOĞLU yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Açılışın onur konuğu olarak davet eden ve plaket takdiminde bulunan YDDF başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Yozgat Demokrat Federasyonu son zamanlarda çok güzel etkinliklerle adından söz ettiriyor. Yozgatlıların özellikle Ankara siyasetindeki yeri yadsınamaz.

Bugün burada Yozgat’ın sanat camiasındaki değerleri ve onların eserleriyle de bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadim Yozgat kültürünün zenginliği ile Ankara’mıza ve sanatseverlere katkılarından dolayı tüm sanatçılarımızı da tek tek kutluyorum.

Açılışa DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Genel Merkezi İdari Mali İşler Başkan Yardımcıları  Erol Bektaş ve Metin Işık, İyi Parti Ankara İl Başkan Yardımcıları Bülent Mugan ve Sıddıka Kuşanaç,  DP Ankara İl Başkan Yardımcısı Hamza Karabacak, Deva Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Asuman Ferah Sarıkaya, ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, ABB Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Önder Yanmaz’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatseverden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime