Turktime

Anka filminin çekimleri başladı

Oyuncu kadrosunda Wilma Elles, Selahattin Taşdöğen, Levent Sülün, Selin Sezgin, Özcan Varaylı, Esin Benim, Murat Ünaloğlu ve Onur Yenidünya'nın olduğu “Anka” filminin çekimlerine Kula ve Uşak'ta başlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Anka filminin çekimleri başladı
Haberler / Kültür
25 Mart 2021 Perşembe 15:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaçırılan kardeşlerini kurtarmak için her yolu deneyen Akif ve Araz'ın, Ermeni çeteleri tarafından kaçırılan Rus bilim adamı Mihael Mark'ı kurtarma operasyonunu üstlenmek zorunda kalmalarını konu alan “Anka” filminin çekimlerine Kula ve Uşak'ta başlandı.

Senaryosunu Murat Ünaloğlu'nun yazdığı filmin kadrosunu, Wilma Elles, Selahattin Taşdöğen, Levent Sülün, Selin Sezgin, Özcan Varaylı, Esin Benim, Murat Ünaloğlu, Cihad Kıtır ve Onur Yenidünya oluşturuyor.

Filmin müziklerini Cannes'dan ödülle dönen Bıyık ve Kamilet'in müziklerini de yapan Türkay Nişancı yaparken, yönetmen koltuğunda Üçüncü Dünya ve Perihan filmlerinin yönetmeni Metin Kuru oturuyor.

Anka 2022'de ülkemizde ve yurt dışında vizyona girecek

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime