Turktime

Altılı masadan Göç Komisyonu adımı!

İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelen 6 muhalefet partisinin Göçmen Komisyonu, Türkiye’de özellikle son dönemde tartışma konusu olan göç sorununa karşı ortak bir çerçeve belirlemesi için neler yapılabileceğini masaya yatırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Altılı masadan Göç Komisyonu adımı!
Haberler / Siyaset
22 Haziran 2022 Çarşamba 08:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için bir araya gelen 6 muhalefet partisinin Göç Komisyonu, önceki gün İYİ Parti Genel Merkezi’nde toplandı.

NELER YAPILACAĞI KONUŞULDU!

Edinilen bilgilere göre, toplantıda Türkiye’de özellikle son dönemde tartışma konusu olan göç sorununa karşı altı partinin ortak bir çerçeve belirlemesi için neler yapılabileceği konuşuldu. Toplantıda halkın bu konudaki hassasiyetlerinin ve beklentilerinin masaya yatırıldığı kaydedildi. Komisyonun bu kapsamda kendisine bir çalışma çerçevesi çizdiği aktarıldı. “Her partinin kendisine göre göç sorunuyla ilgili başlıklar ve öncelikler çıkaracağı ve bu başlıkları çok kapsamlı bir şekilde ele alacağı” öğrenildi. Tüm partilerin kendi içlerindeki çalışmaları tamamlandığında, “kurmayların 7 Temmuz’da yeniden bir araya geleceği ve bu buluşma sonrası kamuoyuna somut başlıklar halinde yapacakları çalışmalara ilişkin bilgi vereceği” aktarıldı. Böylece her partinin çalışmasının birleştirilerek göç sorununa karşı ortak bir yol haritasının oluşturulacağı belirtildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime