Turktime

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası ile ilgili şok iddia!

Yunanistan'da büyük deniz kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın geçirdiği kaza ile ilgili, "GPS" iddiası ortaya atıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın deniz kazası ile ilgili şok iddia!
Haberler / Güncel
28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, 25 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmişti. 

Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralanmıştı. Yunan Sahil Güvenliği, Sabancı çiftinin kazasıyla ilgili soruşturma yürütüldüğünü duyurmuştu. 

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Kazanın ardından yüzer ambulansla Bodrum'a götürülerek ameliyat edilen dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı. Vuslat Doğan Sabancı da Ali Sabancı'nın ardından İstanbul'da Amerikan Hastanesi'ne getirilmişti. 

Esas Holding'ten yapılan açıklamada, Sabancı çiftinin sağlık durumunun iyiye gittiği ve titizlikle takip edildiği dile getirildi.

Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın Türkiye'deki tedavisi sürüyor.

Doğan Holding, Yunanistan'ın Leros adasında denizde kaza geçiren Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

'GPS' İDDİASI

Kazaya ilişkin ise yeni bir iddia da ortaya atıldı. 

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Yunan denizcilik kaynakları, Sabancı çiftinin GPS nedeniyle kaza yaptığı iddia edildi. 

Yunan kaptanların adaları çok iyi bilmelerine rağmen, zodyaktan daha büyük bir tekne olan Tender'ları bile kullanırken mutlaka GPS kullandıklarını belirtilen haberdeki kaynak, "Karanlıkta adalar iyi biliniyor olsa bile küçük büyük her teknede botta GPS bulunması gerekiyor. Bu kazanın nedeni Sabancılar'ın zodyağında GPS olmamasıdır" iddiasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime