Turktime

Akşener'den 'Kılıçdaroğlu' vasiyeti! Sosyal medyada gündem oldu

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Akşener, "Ben sülaleme Sayın Kılıçdaroğlu’nu vasiyet ettim. Çocuklarıyla beraber vasiyet ettim. Siz sahip çıkamaz başlarına bir şey gelirse bendedir, bizdedir" ifadelerini k
ABONE OL
Abone Ol
Akşener'den 'Kılıçdaroğlu' vasiyeti! Sosyal medyada gündem oldu
Haberler / Siyaset
24 Eylül 2022 Cumartesi 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, memleketi Kocaeli'nde İzmit Belediyesi'nin ağabeyinin ismini verdiği Nihat Gürer Spor Tesisleri açılışına katıldı.

“VEFAYI DA UNUTMAYIZ DÜŞMANLIĞI DA”

Ağabeyi Nihat Gürer’i “Adam satmayan, adam tuzaklamayan, ketum, cesur bir adamdı. Ben de onun için çok cesur oldum. İnanmış bir Müslümandı, samimi bir dindardı, Atatürk'ü çok seven bir ailenin ferdiydi” diye anlatan Akşener, “Biz vefalı bir aileyiz. İlginç bir yönümüz vardır biz hiç unutmayız. Dostluğu da unutmayız, vefayı da unutmayız, düşmanlığı da unutmayız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

LASMAN PROGRAMINDA KONUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Belediyesi'nin ev sahipliğinde, 6’lı masadan partilerin temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen lansman programında konuşma yaptı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akşener, “Millet İttifakı'nın bir belediye başkanı olarak, sizin gibi arkadaşlarımıza koyduğumuz kefaleti çok iyi temsil ettiğiniz için size ve arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum. Fatma Hürriyet Kaplan başkanı izlerken ne kadar zorluklarla çalıştığını ve hizmet etmenin nelere mal olduğunu dinlerken, birden İYİ Parti'nin yolculuğu geldi gözümün önüne. Siz seçildiniz İzmit'te neler değişti, İYİ Parti kuruldu İzmit'te neler değişti” ifadelerini kullandı.

"BAŞLARINA BİR ŞEY GELİRSE BENDENDİR"

*Biz partiyi kurduk. ‘Kurulamaz' dediler, kurduk. 24 Haziran'da seçim kararı alındı ve tam seçime gideceğiz. YSK'dan tersine sonuç çıkacağı söylenmeye başlandı. Sonra bir siyasi partimizin Genel başkanıyla görüştük ‘Acaba beraber gidebilir miyiz' diye maalesef olmadı, şartlar uymadı.

*Sonra benim aklıma sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmek geldi. Kendisine gittim 15 milletvekili talep ettim. Yani bu neydi? Demokrasiye dair Türkiye'de birçok şeyi değiştirecek bir adım atılmasına yönelik bir talepti.

*Kendisine herhalde ölünceye kadar şükran duyacağım. Ben sülaleme ‘Sayın Kılıçdaroğlu'nu çocuklarıyla beraber' vasiyet ettim. Başlarına bir şey gelirse bendedir, bizdedir. O, 15 milletvekili arkadaşımdan birisi de karşımda duruyor. Yıllarca CHP ve sağın renkleri arasında büyük bir mesafe varken o davranış biçimi o aradaki alanı, o uzaklığı kapattı.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ BENİM BABAMIN PARTİSİDİR”

*Bir iş birliğine, güç birliğine sebep oldu. Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi benim babamın partisidir ha… Şimdi alerjik bir tutum üzerinden söylemiyorum iyilikte birleşmenin ne kadar iyi hizmetlere yol açtığını anlatmak için söylüyorum.

*Yüz senelik bir parti. Kuralları var. Var baba var… Biz ise yeni kurulmuşuz. Anında karar al, koş koş. Gel gel. Böyle bir partiyiz. Dolayısıyla gittik teklif ettik. Başkanlarım çok uzun sürdü. Tam bir ay üzerinde konuştuk.

*Tabi ben dayanamıyorum İzmit'in kızıyım hafif bir dürtme yaptık sonra geri döndüler. Neyse oturduk ben arkadaşlarıma bir şey söyledim. Biz bu masaya oturmayı İYİ Parti'yi bir yere getirmek için yapmıyoruz.

*Biz bu masaya oturmayı çökmüş umudunu kaybetmiş ama somut başarıya ihtiyacı olan o muhalif seçmeni ayağa kaldırmak için yapıyoruz. Onun için ‘Türkiye mi, İYİ parti mi?' denildiğinde Türkiye'yi tercih edeceksiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime