Turktime

Akis filmine ABD'den ödül

Yönetmen İlker Savaşkurt’un ikinci uzun metraj sinema filmi Akis (Reflection), dünya prömiyerini yaptığı 16. Harlem Uluslararası Film Festivali’nden En İyi Yabancı Film Ödülü ile döndü.
ABONE OL
Abone Ol
Akis filmine ABD'den ödül
Haberler / Kültür
16 Mayıs 2021 Pazar 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yönetmen İlker Savaşkurt’un ikinci uzun metraj sinema filmi Akis'e (Reflection), 16. Harlem Uluslararası Film Festivali’nden En İyi Yabancı Film Ödülü verildi. 2017’de ilk filmi Damat Koğuşu'yla da aynı ödüle layık görülen Savaşkurt, yeni filmiyle başarısını katmerledi.

Selçuk Yöntem, Taro Emir Tekin, Yasemin Szawlowski, Ali Süreyya Tuncer, İbrahim Aköz, Elit Andaç Çam gibi önemli isimlerin rol aldığı Akis, İngilizce olarak çekilen bir Türk filmi olma özelliği taşırken Mehmet Kala imzalı sıradışı senaryosu ve hikaye kurgusuyla ön plana çıkıyor. İstanbul’un turistik açıdan popüler bir noktasında yer alan bir otelde geçen fantezi türündeki film, aynı otelde bir araya gelen farklı milletlerden insanların hikayesini anlatıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime