Turktime

Ajax'ı bitiren adam; Dusan Tadic!

Hollanda'da düşme hattında olan Ajax için Sırp basınından ilginç bir yorum geldi: “Ajax, Dusan Tadic'siz dibe vurdu.”
ABONE OL
Abone Ol
Ajax'ı bitiren adam; Dusan Tadic!
Haberler / Spor
10 Ekim 2023 Salı 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sezon başında efsanesi olduğu Ajax'la kontrat yenilemeyen ve Fenerbahçe'ye imza atan Dusan Tadic, Sarı-Lacivertliler'de harika bir dönem geçiriyor ama eski takımı için işler hiç iyi gitmiyor. Sırp basınından Espreso, Ajax'ın Dusan Tadic'i göndermekle büyük bir hata yaptığını vurguladı. Haberde şu ifadeler yer alıyor: "Tadic olmadan Ajax tamamen hayal kırıklığı. Çaresiz Ajax yeni bir dibe vuruş içinde.

Olacağı buydu, Ajax sistem çöküşü yaşadı. 16. sıradalar ve utanç verici durumdalar." Hollanda medyasından Telegraf da Tadic'in performansını mercek altına aldı. Kasımpaşa maçıyla ilgili şu yazıyı paylaştılar: "Ajax'ın eski kaptanı Tadic penaltıda keskin vuruş yaptı. Kasımpaşa'nın sağ köşesine vurdu. Şimdi Türkiye'de Galatasaray'ın önünde zirvede olmanın keyfini çıkarıyor."

KENAN'I SATMADILAR

İtalyan basını, Kenan Yıldız için Benfica ve Fenerbahçe'den ısrarlı teklifler geldiğini ancak Juventus'un satmadığını yazdı. Juventusnews24'teki habere göre; Türk futbolcuya güvenen Juve yönetimi, Kenan'a büyük bir zaman tanımak istiyor.

ARDA'YA SONSUZ GÜVEN

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Real Madrid'in Arda Güler'e çok güvendiğini ve sakatlığın hiçbir şeyi etkilemediğini söyledi: "Arda'ya ve yeteneğine yüzde 100 güveniyorlar. Madrid yönetimi, Arda'nın takıma çok şey katacağına inanıyor. Milli aradan sonra takıma katılacak."

MORELOS İYİ Kİ OLMAMIŞ

İngiliz basını, Santos'un yeni transferi Alfredo Morelos'u yerden yere vurdu. Fenerbahçe için İstanbul'a gelen ve transferinden vazgeçilen Morelos için dailyrecord, "Fenerbahçe iyi ki almamış. Santos formasıyla çıktığı ilk maçta çok kötüydü. Büyük eleştiri aldı" yorumunu yaptı.

'GARDAŞ'LIK TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat, Azerbaycan'ın radarında. Sportcell'İn haberine göre; Azerbaycan Milli Takımı, 25 yaşındaki file bekçisine "Bizde oyna" teklifi yaptı. Yetenekli kalecinin vereceği yanıt merak konusu oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime