Turktime

Açık Hava Yaz Oyunları 3 Haziran'da

Devlet Tiyatroları, Covid-19 dolayısıyla sanattan uzak kalan tiyatro seyircisiyle haziran ayında 'Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları'nda yeniden buluşacak.
ABONE OL
Abone Ol
Açık Hava Yaz Oyunları 3 Haziran'da
Haberler / Kültür
16 Mayıs 2021 Pazar 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Mustafa Kurt, İrfan Şahinbaş Sahnesi Macunköy Yerleşkesi'nde hazırlıkları devam eden Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları'na ilişkin açıklamada bulundu.

Kurt, geçen sene Açık Hava Yaz Oyunları'nın ilkini yaptıklarını ve çok başarılı geçtiğini, seyircilerin Ankara ve yurdun farklı yerlerindeki Devlet Tiyatrosu oyunlarını izleme şansı bulduğunu ifade etti.

Mustafa Kurt, bu sene daha programlı ve daha hazırlıklı bir çalışma içinde olduklarını belirterek, haziranda izleyici karşısına çıkacak Açık Hava Tiyatrosu Yaz Oyunları'nın sahneleri ile ilgili hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

3 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Kurt, "Seyircilerimiz için daha konforlu hale getirdik oturma mekanlarını. Devlet Tiyatromuzun Sanat Teknik Müdürlüğü çalışanları harıl harıl çalışıyor. Hazırlıklarımız son aşamada. Oyunlarımızı aşağı yukarı belirledik. Sahnemizi kurduktan sonra Açık Hava Yaz Oyunları 3 Haziran'da başlayarak, sonbahara kadar sürecek" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime