Turktime

Abdulkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transferinde Ali Koç etkili olmuş

Sezon başında Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray imzası çok konuşuldu. Oyuncunun tercihinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptığı telefon görüşmesinin etkili olduğu söylendi.
ABONE OL
Abone Ol
Abdulkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transferinde Ali Koç etkili olmuş
Haberler / Spor
7 Haziran 2023 Çarşamba 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük payı olan Abdülkerim Bardakcı, sezon başında iki ezeli rakibin transfer hedefiydi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Abdülkerim’e ilk talip olan ve anlaşan isim Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’du. Ancak teknik direktör Okan Buruk’un transferi henüz tamamlanmadığı için ‘belki Abdülkerim’i istemez’ düşüncesiyle, sözleşme imzalamak için Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’den süre istendi.

Özgökçen, oyuncusunu Fenerbahçe ve Beşiktaş da istediği için Timur’a 48 saat süre tanıdı. O sırada Buruk’un, ailesinde yaşanan sağlık sorunları nedeniyle imzayı atamaması ve yönetimde ‘ilk transferi hoca gelmeden yapmayalım’ görüşünün ağır basması, Abdülkerim transferinin beklemeye alınmasına yol açtı.

FENERBAHÇE MENAJERLERİYLE ANLAŞAMADI

Galatasaray Abdülkerim transferini dondurunca Fenerbahçe devreye girdi ve ilk resmi görüşmeyi yaptı. Bonservis için Fatih Özgökçen ile 3 milyon euroya el sıkışıldı ancak futbolcunun menajeri Uğur Avadan ile bir türlü anlaşma sağlanamadı. 

İddiaya göre; bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Abdülkerim’le bizzat konuşmak istedi. Koç, telefonla görüştüğü oyuncuya “Sen yılda 20 milyon lira eder misin?” sözlerini söyleyince anlaşma sağlanma ihtimali tamamen bitti.

Bunu öğrenen Erden Timur'un tekrar Uğur Avadan’ı görüşmeye çağırdığı yazıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime