Turktime

Abdulkadir Selvi: 12 ağaç yer değiştirildi diye ülkeyi yangın yerine çevirenler, ağaç dikilecek diye eylem yapıyor!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesine çevrilmesiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Abdulkadir Selvi: 12 ağaç yer değiştirildi diye ülkeyi yangın yerine çevirenler, ağaç dikilecek diye eylem yapıyor!
Haberler / Medya
20 Mayıs 2022 Cuma 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Abdulkadir Selvi, "Taksim’de 12 ağacın yeri değiştirildi diye Gezi eylemini yapıp ülkeyi yangın yerine çevirenler şimdi ise millet bahçesi olacak Atatürk Havalimanı’na 132 bin ağaç dikilecek diye eylem yapıyorlar" dedi.

ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI ŞÖYLE:

Pistler değerlendirilecek

Taksim’de 12 ağacın yeri değiştirildi diye Gezi eylemini yapıp ülkeyi yangın yerine çevirenler şimdi ise millet bahçesi olacak Atatürk Havalimanı’na 132 bin ağaç dikilecek diye eylem yapıyorlar. İstanbul’a üçüncü havalimanının yapılmasını engellemek için Gezi’de eylem yapanlar şimdi ise İstanbul’un üçüncü havalimanına ihtiyaç var diye eylem yapıyorlar.

‘Çarşı her şeye karşı’ der geçerdim ama öyle yapmadım.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u aradım. Murat Kurum alanına çok hâkim bir Bakan. Millet bahçesi projesi ve Atatürk Havalimanı’yla ilgili olarak gereken her konuyu sordum.

TEMEL ATILACAK MI

Kılıçdaroğlu, önce projeye sahip çıkmıştı. Hatta telefonlarımızı dinlemişler, bizden çalmışlar demişti. Ama sonradan çok sert bir muhalefet yaptı. O nedenle Bakan Kurum’a, “Bu tartışmalar sizin millet bahçesi konusundaki çalışmalarınızı etkiledi mi? 29 Mayıs’ta temel atacak mısınız?” diye sordum.

Şu yanıtı verdi: “Milletimize verdiğimiz sözler doğrultusunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. 16 milyon İstanbullunun istifade edeceği şekliyle bu projeyi tasarladık. Önümüzdeki yıl da tamamlayıp açacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet’imizin yüzüncü yılında, İstanbul’un fethinin kutlanacağı bir günde, bu parkı İstanbul’umuza armağan edeceğiz.”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime