Turktime

4. Kadın Yönetmenler Festivali sona erdi

Online olarak yapılan 4. Kadın Yönetmenler Festivali’nin ikinci etabı, 5 Mayıs akşamı gerçekleştirilen kapanış töreninin ardından sona erdi.
ABONE OL
Abone Ol
4. Kadın Yönetmenler Festivali sona erdi
Haberler / Kültür
9 Mayıs 2021 Pazar 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kadın yönetmenlerin emeklerine vurgu yapma amacıyla her yıl 8 Mart haftasında düzenlenen Kadın Yönetmenler Festivali, bu yıl #sığamıyoruz etiketi ile 1-7 Mart arasında ilk etabını tamamlamıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Kadın Yönetmenler Derneği tarafından düzenlenen festivalin 22 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasındaki ikinci etabı da bugün kapanış töreni ile tamamlandı. Festivalin ikinci etabı, tıpkı ilk etap gibi dopdolu geçti.

Youtube üzerinden 20:00’dan itibaren canlı yayınlanan ve katılımcıların çevrimiçi dahil olduğu kapanış töreninde konser, tanıtım filmi ve Mart ayı etkinliklerinin gösterimlerinin ardından, Festival Direktörü Gülten Taranç, "Bu festivali uluslararası boyuta taşımamıza destek veren ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen tüm ekibime teşekkür ederim." sözleriyle tüm ekibe ve katılanlara, emeklerinden ötürü teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime