Turktime

3 dizinin birden fişi çekildi!

Reyting canavarı bu sezon da iş başında. Bu sezon beklentileri veremeyen 3 dizinin daha fişi çekiliyor. İşte yakın zamanda final bölümlerinin yayınlanması beklenen 3 dizi.
ABONE OL
Abone Ol
3 dizinin birden fişi çekildi!
Haberler / Medya
12 Mayıs 2022 Perşembe 17:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BARBAROSLAR: AKDENİZ'İN KILICI

Dizinin iki önemli başrol oyuncusundan biri, yani Engin Altan Düzyatan 6. bölümle diziden ayrıldı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, iki kardeşin hayatına odaklanıyor. Oruç ve Hızır. Hızır Reis oldukça uzun bir süre daha yaşayacak ve Kanuni döneminde hayatını kaybedecektir. Ancak Oruç Reis’in tarihte çok daha erken bir yılda hayatını kaybettiğini biliyoruz.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi geçtiğimiz yıl beklediği reyting oranlarını yakalayamadı. Dizinin yapımcıları şimdiye kadar herhangi bir resmi açıklamada bulunmasa da beklenen başarının sağlanamadığını açıkça ortada.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde istenilen başarının sağlanamaması Perşembe günleri yayınlanan başka dizilerle de dolaylı olarak alakalı. Mahkum, Bir Zamanlar Çukurova, Camdaki Kız gibi diziler her hafta Perşembe günlerine damgasını vuruyor. Barbaroslar dizisi ise aynı oranda reyting toplayamıyor ve bu durum haftalardır bu şekilde devam ediyordu.

Yüksek maliyete karşılık düşük reyting nedeniyle dizinin sezon sonunda final yapması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Dizinin önemli karakterlerinin bir bir diziden ayrılmasıyla birlikte final söylentileri hızlandı.

Aslında Bir Zamanlar Çukurova'nın geçen sezon final yapması planlanıyordu. Ancak dizinin başarısı nedeniyle bir sezon daha devam kararı alınmıştı.

Geçtiğimiz sezondan bu yana Murat Ünalmış, Hande Soral, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu gibi isimler Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmişti.

İddiaya göre Bir Zamanlar Çukurova bu sezon ekrana veda ediyor. Yeni oyuncuların da katılmasıyla birlikte bir sezon daha gidebileceği düşünülen Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon finali değil final yapacak.

Yapımcıdan henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

EVLİLİK HAKKINDA HERŞEY

Büyük umutlarla yeni sezona başlayan Fox TV, on Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Uzak Şehrin Masalı, Misafir, Elkızı gibi diziler ile reytingleri alt üst etmeyi planlıyordu. Ancak diziler beklenenini karşılamadı ve hepsi tek tek final yaptı.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı Baba dizisinin yayın gününü Salı akşamına alınması, reytinglerde ilk beşte yer alamayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de Mart ayında final yapacağı iddialarını gündeme taşıdı.

Final iddiaları magazin kulislerinde konuşulurken yapımdan herhangi bir açıklama gelmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime