Turktime

'Edin Dzeko güç güçlü'

İtalyan eski futbolcu Davide Santon, Fenerbahçe'nin 37'lik Bosnalı golcüsü Edin Dzeko için şunları söyledi: “Dzeko bence çok güçlü bir oyuncu. Inter, Thuram'ı genç olduğu için kadrosuna kattı.”
ABONE OL
Abone Ol
'Edin Dzeko güç güçlü'
Haberler / Spor
11 Ekim 2023 Çarşamba 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı-Lacivertli forma ile bu sezon 12 maçta 8 gol, 7 asistle oynayan Edin Dzeko, İtalyan basınında gündemden düşmüyor.

37 yaşındaki Bosnalı yıldızın Inter ile sözleşme yenilememesi tartışma konusu olmuş durumda. Tecrübeli golcünün yaşı sebebiyle yeni kontrat yapılmadığı belirtilirken, bir yandan da Inter'in pişman olduğu vurgulanıyor.

Çizme ekibinde de bir dönem forma giyen İtalyan eski futbolcu Davide Santon, Kanarya'nın golcüsü için "Dzeko bence çok güçlü bir oyuncu. Inter, Thuram'ı genç olduğu için kadrosuna kattı" ifadelerini kullandı.

İtalya ekibinin yeni santrforu 26 yaşındaki Marcus Thuram, bu sezon 10 maçta toplam 680 dakika süre aldı. Bu süreçte 3 gol, 7 asistlik katkı sağladı.

İstatistiklere bakıldığında Dzeko, 37 yaşında olmasına rağmen Fransız golcüden daha fazla katkı verdi. Dzeko ile sözleşme yenilemeyen Inter, Monchengladbach'tan Thuram'ı bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime